Jag är vegan, djurälskare och jag älskar också böcker - jag älskar att läsa (fantasy, deckare, historiskt, facklitteratur) och att skriva (fantasy, deckare, historiskt...). Annat jag är intresserad av är språk och historia.

Några slumpmässiga fakta om mig:

Jag älskar att se på riktiga, gammaldags tv-serier, inte dokusåpor, spelprogram, pratprogram, eller "underhållning". Jag tycker också om att se på film, inklusive gamla svartvita.

Jag älskar grönsaker och vatten, men självklart också annan veganmat, som frukt, spannmålsprodukter (helst hembakat bröd, direkt från ugnen) och olika sorters protein, bland annat sojaost, yoghurt och glass/sorbet.

Jag har skrivit ganska många fanfic i många olika fandom, och jag skriver också original, mest barn- och ungdomsböcker.

Jag är väldigt intresserad av tibetansk och indisk kultur. Jag vill inte alltid resa nåonstans, men om jag gör det skulle gärna besöka (eller åka tillbaka till) Finland, Estland, Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Österrike och Italien.

Jag tycker om alla sorters äldre musik, och några nyare också. Jag älskar barockmusik, rock och pop från slutet av femtiotalet till slutet av nittiotalet, särskilt åttiotalsmusik.

Jag älskar att gå långa promenader och fotografera och att åka på utflykt där jag också brukar ta kort.

Jag älskar trädgårdar och parker men också skogar och ängar.

Mina favoritfärger är blått, grönt och rött (fast i naturen älskar jag nästan alla färger). När det gäller inredning föredrar jag vitt.

Jag älskar Apples datorer, min iPod och iPhone, fast inte direkt iPad. Jag tycker också om läsplattor och kameror, så jag är lite av en teknologigeek.

Förutom här, finns jag också på Dreamwidth (och på några andra ställen). Jag har också några hemsidor med några av mina originalberättelser, fanfiction och veganrecept.